Mnenje strank o naših ograjah / Reference

KOVANE OGRAJE (FATTAHI - MARIBOR)

Priporočilo stranke za podjetje in nosilca dejavnosti S&M s.p.

Korekten, zrel, poslovno prijazen in zdrav pristop, naju je z ženo prepričal izbrat dotične storitve in izdelke izvajalcev, omenjenih v nadaljevanju zapisa.

Ob konkurenčnosti na trgu, se je krog, (za realiziranje najine takrat še fiktivne zamisli – ideje), izbora izdelkov hitro ožal, saj v večini nisva prejela povratnih informacij ali podatkov, ki bi nama ob vseh investicijskih akcijah in posegih v nepremičnino in okolico, pomagale za kronološko, kot tehnično izvedbo del. V iskanju individualnega in precej kompleksnega izdelka – dvokrilna dvoriščna vrata glomaznih izmer, z izrezi inicialke, masivne konstrukcije, z bogatimi dodatki, ter specifičnimi postopki izdelave, sva ugotovila, da za večino izvajalcev konkretne panoge presegava z željo njihove sposobnosti in zmogljivosti.

Ob vseh naštetih parametrih, sva prejemala samo en in edin pozitiven feedback in sicer s strani

S&M s.p.,privatne korporacije para, tako da izbira ni bila vprašljiva. Ker je izdelek po najini viziji presegal vrednost več tisočih evrov, sva se komuniciranja in postopanja lotila dokaj previdno. Oseben stik, povabilo v lasten izvajalčev dom in gostoljubje ob ogledu referenc, naju je prepričalo v 100% sodelovanje. Obveščanje in modificiranje izdelka med samim postopkom izdelave, skupinski brainstorming in iskanje solucij ob nepredvidenih izzivih, so dodatni elementi profesionalizma in poslovne etike izvajalca, katerih sva bila deležna med izvedbo .

Kljub 100% avansu, in predvideni, precej natančno prognosticirani časovni izvedbi izdelka, je izvajalec cel čas na ekvivalentne periode skrbel za komunikacijo po vseh kanalih, tako da niti najmanjše bojazni o neresnosti ali deviacijah izvedbe ni bilo. Naj dodam, da dano področje ni doktrina najinega poznavanja , in da izhajajoč iz tega, nisva vedela kateri elementi so potrebni za celostno podobo funkcionalnosti. Tud to nalogo, je v celoti uredil izvajalec, od najmanjših detajlov do ključnih povezovalnih elementov, po načinu izvedbe »na ključ«!

Sicer sva se z ženo zavestno lotila teh referenc po preteklem letu dni od nakupa, da sva tud po opravljenem poslu videla responz in odzivnost ob morebitnih napakah v izvedbi, montaži ali fizični spremembi materialov, postopkov ipd. Pohvalno absolvirano, v primeru sicer posedanja reliefa, ki ni povezan z izdelkom ali izvedbo tega, ampak kljub temu izvršen s strani izvajalca takojšen ogled na terenu, analiza in argumentacija, kot se spodobi.

Superiorno izvedeno na vseh nivojih in hvala vama lepa še enkrat. Z vajinim poslovno humanim pristopom sta prispevala velik segment k najini dovršeni ideji in kreiranju doma.

Morda se vam zdi vse omenjeno in izpisano kot propaganda, reklama… Me ne zmede, lahko si pa izdelek ogledate osebno ali pa me kontaktirate na 070754313, ter se sami prepričate o mojstrovini.

Zavist je zaželena.

Zagotovo vsem, ki se odločate o podobnih izdelkih in sorodni izvedbi del stroke, preferirava izvajalca S&M.

Fattahi (Maribor)

Facebook

Kontakt

Kontakt
 1. Ime in priimek(*)
  Vpišite ime
 2. Telefon/GSM(*)
  Manjka vnos
 3. Elektronska pošta(*)
  Manjka vnos
 4. Sporočilo
  Invalid Input
 5. Pošlji