Mnenje strank o naših ograjah / Reference

KOVANE OGRAJE (Boris Weisseisen - Zgornje Jezersko)

Še enkrat bi se zahvalil vam in vaši ekipi, za izvrstno opravljeno delo, za posluh in želje nas kot stranke. Vsakič, ko pridem domov sem vesel in zadovoljen, da smo to speljali z vami.

Končni produkt je viden na slikah, ograja s pridihom kovaštva in lesa. Vesel sem, da ste bili del naše zgodbe, prepričan pa sem, da se bo ta z vami nadaljevala, v projektih ki bodo sledili.

Pa srečno do takrat.

Boris Weisseisen - Zgornje Jezersko 

KOVANE OGRAJE (Herman Hren – Preloge pri Slovenskih Konjicah)

Zelo sem zadovoljen z prelepimi vrati, katere ste naredili z vašimi pridnimi in čarobnimi rokami.

Z veseljem jih pokažem vsakemu, no pravzaprav, jih vsi z občudovanjem gledajo in hočejo vedeti kdo je mojster, kateri jih je izdelal. Res ste dobri in zato imam v načrtu za drugo leto še balkonsko ograjo, za katero ne dvomim, da bo prav tako lepa, kot dvoriščna vrata in seveda tako kvalitetno in v dogovornem roku narejena.

Rekel bi čista desetka in vas vsakemu priporočil.

Hvala

Herman Hren – Preloge pri Slovenskih Konjicah

KOVANE OGRAJE (FATTAHI - MARIBOR)

Priporočilo stranke za podjetje in nosilca dejavnosti S&M s.p.

Korekten, zrel, poslovno prijazen in zdrav pristop, naju je z ženo prepričal izbrat dotične storitve in izdelke izvajalcev, omenjenih v nadaljevanju zapisa.

Ob konkurenčnosti na trgu, se je krog, (za realiziranje najine takrat še fiktivne zamisli – ideje), izbora izdelkov hitro ožal, saj v večini nisva prejela povratnih informacij ali podatkov, ki bi nama ob vseh investicijskih akcijah in posegih v nepremičnino in okolico, pomagale za kronološko, kot tehnično izvedbo del. V iskanju individualnega in precej kompleksnega izdelka – dvokrilna dvoriščna vrata glomaznih izmer, z izrezi inicialke, masivne konstrukcije, z bogatimi dodatki, ter specifičnimi postopki izdelave, sva ugotovila, da za večino izvajalcev konkretne panoge presegava z željo njihove sposobnosti in zmogljivosti.

KOVANE OGRAJE (Klanjšček - Maribor)

Še enkrat se zahvaljujeva, k uspešni izvedbi kovane ograje! Ponosna sva na vaš način dela, odnos, pogovor...vsi smo se držali rokov. Midva plačila, vidva pa roka izvedbe, ki smo ga imeli. Ni besed, samo zahvala še enkrat!

Nobena stvar ne naredi
človeka srečnejšega,
kot njegovo
lastno prepričanje,
da je naredil najboljše,
kar je mogel.
             
HVALA ZA VSE
 
LILIJANA S TINETOM
 

KOVANE OGRAJE (Dolanc - Trbovlje)

Korektnost, profesionalen in spoštljiv odnos do stranke, dobra cena, točni, vnaprej določeni roki izvedbe in kar je najpomembneje, kakovosten ter lep izdelek - to so lastnosti, ki opisujejo vaše podjetje. Ponosni smo, da pri vas izdelana ograja in dvoriščna vrata krasijo zunanjost naše hiše. Vaše podjetje priporočamo vsem interesentom kovanih izdelkov.
 
Lep pozdrav,
                                                                                                                                       Tomi Dolanc - Trbovlje
 

KOVANE OGRAJE (ŽITNIK - MESTINJE)

Ko sanjsko prenavljaš hišo, potrebuješ še sanjske ograje, ki jih pri Mernikih dobite.
Dodate še nekaj rožic in imate svojo sanjsko hiško!

                                                                                                                        Družina Žitnik (Mestinje)

KOVANE OGRAJE (ČREŠNAR Kovaški vrh OPLOTNICA)

Vaše delo je bilo opravljeno korektno, v dogovorjenem času in za dogovorjeno ceno. Mi smo z vašimi izdelki zadovoljni in upamo na nadaljnje sodelovanje še naprej. 
 
                                                                                                      Alojz in Mojca Črešnar (Kovaški vrh Oplotnica)

Kovane ograje (Tanko - Ribnica)

Z ograjo smo super zadovoljni, je gotovo najlepša v našem kraju, tako pravijo tudi drugi.
Zato z veseljem povemo, kdo jo je izdelal, to se tudi vidi na sami tablici na ograji.

OLGA in FRANC TANKO, Ribnica

Kovane ograje (Oprešnik - Zreče)

 Kje je lahko še lepše kot doma?? Ja in prav je da doma uredimo svojo okolico po svojem okusu in stilu...če še nimate novih vhodnih vrat vam jih z veseljem priporočamo pri ograje Mernik!! Zakaj? So cenovno ugodni, prijazni ter se držijo tvojega okusa in izbire!!! Zato ne odlašajte in jih obiščite...razveselite se svojega doma in okolice tako kot smo se mi!!

Družina Oprešnik - Zreče

Kovane ograje (Rožman - Maribor)

Vaša ograja in nadstrešek sta po vsem tem času, še vedno kot nova, prva liga. Pokazalo se je , da je bila odločitev za vašo ograjo prava in je tudi v okras kraju, saj od ostalih ograj odstopa, kot sonce v slabem vremenu. Sem pa žal nekje v svetu pozabil vašo lepo kapo, ki sem jo ob zaključku dobil v dar od Mirana. No, pa nekdo dela reklamo nekje, tam na drugem koncu....
Veliko uspeha še naprej.

Aleš Rožman – Maribor

Kovane ograje (Vengust - Vojnik)

z Ograjami Mernik smo sklenili sodelovanje v letu 2013, vtisi glede tega pa so zelo pozitivni. Torej, korektnost od prvega kontakta, do ažurnosti priprave ponudbe, prilagodljivosti in profesionalne in kakovostne izvedbe. Skratka, veseli smo, da smo se odločili za vas, in vas vsekakor priporočamo vsakomur.

Jasmina, Robert in Benjamin Otorepec - Vengust, Vojnik

Facebook

Kontakt

Kontakt
 1. Ime in priimek(*)
  Vpišite ime
 2. Telefon/GSM(*)
  Manjka vnos
 3. Elektronska pošta(*)
  Manjka vnos
 4. Sporočilo
  Invalid Input
 5. Pošlji